BESPLATNA DOSTAVA

Kome je potrebna?

Konzumacijom KOMUBUHE korist mogu imati različite osobe, u zavisnosti od njihovih i individualnih zdravstvenih potreba i preferencija:

Problemi sa varenjem

Ako se suočavate sa problemima sa varenjem poput nadutosti, težine u stomaku ili drugim digestivnim smetnjama, postbiotske bakterije koje se nalaze u KOMBUHI će vam pomoći u održavanju zdravlja crevne flore. Nakon što popijete kombuhu relativno brzo oslobodićete se osećaja napetosti i nelagodnosti, osećaćete se laganije i energičnije
01

Pad imuniteta

U današnjem užurbanom načinu života, gde obaveze u kući i poslovne odgovornosti konstantno zahtevaju našu pažnju, očuvati sopstveni imunitet postaje pravi izazov. Ovo je posebno izraženo u toku smene godišnjih doba, kada je organizam najranjiviji.
Probiotici i antioksidansi u KOMBUHI mogu pomoći u jačanju imunološkog sistema i povećati otpornost na infekcije. 
02

Detoksikacija organizma

Toksini (slobodni radikali) su ključni faktor u nastanku autoimunih bolesti i svih vrsta karcinoma. Detoksikacijom ćete ojačati svoj organizam i imunološki sistem. Imaćete više energije i bićete spremniji za dnevne aktivnosti, a znakove poboljšanja opšteg stanja organizma primetićete i po zdravom i blistavom tenu.
KOMBUHA može pomoći u eliminaciji toksina iz organizma zbog prisustva enzima i antioksidanasa koji podržavaju detoksikaciju. 
ODABERI
03

Regulacija telesne težine

Iako KOMBUHA nije zamena za uravnoteženu ishranu i vežbanje, neka istraživanja sugerišu da može pomoći u regulisanju apetita i osećaja sitosti, što može biti korisno za ljude koji žele da kontrolišu telesnu težinu, 
04

Mentalno zdravlje

Probiotici iz fermentisane hrane povećavaju proizvodnju serotonina i dopamina koji igraju ključnu ulogu u regulaciji raspoloženja i smanjenju anksioznosti i depresije.
Iako istraživanja još uvek traju, pojedini istraživači izveštavaju o poboljšanjima u raspoloženju i kognitivnim funkcijama nakon redovne konzumacije POSTBIOTIKA, uključujući i one koji dolaze iz KOMBUHE
05

Regulacija šećera u krvi

KOMBUHA se prirodno fermentiše, a neki istraživači sugerišu da fermentisani proizvodi mogu imati blagotvoran uticaj na ravnotežu šećera u krvi, a samim tim i ublažiti simptome insulinske rezistencije.
CIDRANI KOMBUHA se proizvodi bez šećera, u nekim oblicima je dodat prirodni med ili agavin inulin.
06

RAZNOLIKOST UNOSA PROBIOTIKA

Ukoliko vam je poznat pojam mikrobiom creva, onda ste verovatno čuli da je mikrobiom zdrav kad u njemu obitavaju raznovrsni mikroorganizmi. Što ih je više različitih, to je i vaš imunitet jači, zdraviji ste i imate više energije. 
KOMBUHA može biti dobar izvor različitih sojeva probiotskih bakterija koji mogu dopuniti one koji se dobijaju iz drugih izvora hrane ili suplemenata
07

Zdrav život

Ako ste  u grupi koja poslednjih godina sve više raste, a to su oni ljudi koji shvataju da je zdravlje dar i da ga treba čuvati dok ga imamo, onda je KOMBUHA definitivno nešto što ćete redovnom upotrebom uvrstiti u svoj izbor namirnica. Zato što znate da briga o sebi nije hir, već neophodnost ako želite da živite zdravo i ispunjeno.
08

Nešto novo

CIDRANI KOMBUHA je ukusan i osvežavajući napitak koji predstavlja alternativu drugim osvežavajućim pićima, posebno za ljude koji žele da smanje unos veštačkih zaslađivača i šećera.ODABERI
09

Fitnes entuzijasti

Posebno ukoliko trenirate važno je da vaša crevna flora bude zdrava, jer ćete na taj način pružiti svom organizmu dodatnu energiju i snagu koja će doprineti da još više uživate u treninzima. 
Zdrava crevna flora podstiče organizam da apsorbuje hranljive materije iz hrane, što je važno za oporavak i uvećanje mišićne mase. 
10

Akutna i hronična crevna oboljenja

CIDRANI® KOMBUHA je bogata probiotskim bakterijama i kvascima koji pomažu u održavanju zdrave crevne flore. Pročitaj više
11