BESPLATNA DOSTAVA

Šta je kombuha?

KOMBUHA je fermentisani napitak čija je osnova živa kultura bakterija i kvasaca.

KOMBUHA je napitak koji potiče iz drevne Kine i prvi put se spominje u 3. stoljeću prije nove ere. od tada je poznata kao "Eliksir dugovječnosti". Legenda kaže da je ova fermentirana mješavina čaja nastala zahvaljujući spontanom fermentacijskom procesu, te da je bila poznata po svojim potencijalnim koristima za zdravlje.

Najznačajnije prednosti su:

Jačanje imunološkog sistema

Zbog probiotske prirode i antioksidanasa, KOMBUHA pomaže u jačanju imunološkog sistema, čineći organizam otpornijim na infekcije i bolesti.
01

Poboljšanje varenja

Postbiotici u KOMBUHI mogu pomoći u održavanju zdrave crevne flore i smanjenju problema sa varenjem, kao što su nadutost i gasovi.
02

Detoksikacija celokupnog organizma

KOMBUHA pomaže u detoksikaciji organizma zbog prisustva enzima i antioksidanasa koji podstiču eliminaciju toksina iz organizma. Poruči
03

Poboljšava mentalno zdravlje

Neke studije sugerišu da probiotici mogu imati pozitivan uticaj na mentalno zdravlje, jer utiču na osovinu creva-mozak koja može uticati na raspoloženje i kognitivne funkcije.
04

Podizanje nivoa životne energije

KOMBUHA sadrži određene vitamine B kompleksa koji pomažu u smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti i podizanju nivoa energije.
05

Pomoć u kontroli telesne težine

Istraživanja sugerišu da KOMBUHA može pomoći u regulisanju telesne težine, jer može uticati na osećaj sitosti i smanjenje apetita Odaberi
06

Smanjuje nivo šećera u krvi

KOMBUHA se prirodno fermentiše, a neki istraživači sugerišu da fermentisani proizvodi mogu imati blagotvoran uticaj na ravnotežu šećera u krvi, a samim tim i ublažiti simptome insulinske rezistencije.
07