BESPLATNA DOSTAVA
Kombucha Box Fiber

Kombucha Box Fiber

Odaberite pakovanje
-
1
+

PROBLEMI SA VARENJEM I JAČANJE IMUNITETA

Ako se suočavate sa problemima sa varenjem poput nadutosti, težine u stomaku ili drugim digestivnim smetnjama, postbiotske bakterije koje se nalaze u KOMBUHI će vam pomoći u održavanju zdravlja crevne flore. Nakon što popijete kombuhu relativno brzo oslobodićete se osećaja napetosti i nelagodnosti, osećaćete se laganije i energičnije.

U današnjem užurbanom načinu života, gde obaveze u kući i poslovne odgovornosti konstantno zahtevaju našu pažnju, očuvati sopstveni imunitet postaje pravi izazov. Ovo je posebno izraženo u toku smene godišnjih doba, kada je organizam najranjiviji.

Probiotici i antioksidansi u KOMBUHI mogu pomoći u jačanju imunološkog sistema i povećati otpornost na infekcije. 

U potpunosti veganski proizvod, posvećen mikrobiomu creva sa dodatkom prebiotičkih vlakana koji poboljšavaju probavu, te đumbira i korena sladića, značajnih u podizanju imuniteta.

ZAŠTO ODABRATI CIDRANI KOMBUHU?

•Fermentacija traje 3 meseca, a od dužine fermentacije zavisi efekat na zdravlje i u tome je naša tajna

•100% ORGANSKI PROIZVOD

•100% BEZ ŠEĆERA I DODATIH AROMA


Sastojci: simbiotička kultura bakterija i kvasaca*, agavin inulin*, mešavina čajeva (koren sladića*, komorač*, đumbir*, cimet štapić*, anis*, klinčić*, slez*, korijander semenke*, kardamom* (*iz ekološke proizvodnje).

Fermentisani biljni napitak. Eko proizvod. Bez rafinisanog šećera. Nepasterizovano. Veganski proizvod. 

Pakovanje: 30 kesica.

Upotreba: 1 kesica dnevno.Nauka koja stoji iza prednosti fermentisanog

"Ovo je neverovatno saznanje. To je jedan od prvih primera kako jednostavna promena u ishrani može reproduktivno remodelovati mikrobiotu u grupi zdravih odraslih osoba... Postoji mnogo više načina da se mikrobiom usmeri hranom i suplementima i nadamo se da ćemo nastaviti da istražujemo kako različiti načini ishrane, probiotici i prebiotici utiču na mikrobiom i zdravlje u različitim grupama."

Justin L. Sonnenburg, vanredni profesor mikrobiologije i imunologije

"Podignite zdravlje na viši nivo tako što ćete svakodnevno uključiti malu dozu fermentisane hrane u svoju ishranu. Fermentisana hrana - poput živog jogurta, domaćih sireva, kimčija, kombuhe, kefira i kiselog kupusa - sadrži žive mikrobe, poznate kao probiotici. Kada ih pojedete, ovi mikroorganizmi se mogu odomaćiti u vašim crevima, povećavajući broj i raznolikost bakterija koje čine vaš mikrobiom." Tim Spector, profesor genetike"

Tim Spector, profesor genetike

"Fermentisana hrana obezbeđuje žive bakterije i omogućavq stvaranje produkata fermentacije tih mikroba, tj. hemikalije koje mikrobi stvaraju kao deo svog rasta u fermentisanoj hrani. Bakterije u fermentisanoj hrani takođe snižavaju glikemijski indeks te hrane čineći je manje zašećerenom nego u odsustvu fermentacije... Probiotički suplementi su skupi i mislim da neće biti tako dobri za vas kao što bi bila fermentisana hrana."

Dr Erica Sonnenburg, viši naučnik na Medicinskom fakultetu Univerziteta Stanford

"Dokazano je da fermentisana hrana doprinosi raznolikosti crevne mikrobiote. Povećana raznolikost crevne mikrobiote značajno je povećala protivupalne markere i smanjila proinflamatorne markere poput CRP-a"

Dr Andrew Hubermann, profesor neuronauke

"Dijete usmerene na mikrobiotu mogu promeniti imunološki status, utirući širok put za smanjenje upale kod zdravih odraslih osoba. Ovaj nalaz je bio konzistentno prisutan kod svih učesnika u studiji koji su bili raspoređeni u grupu sa visoko fermentisanom hranom."

Dr Christopher Gardner, profesor