BESPLATNA DOSTAVA
Water Kefir Ginger Box

Water Kefir Ginger Box

Odaberite pakovanje
-
1
+

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA 

Toksini (slobodni radikali) su ključni faktor u nastanku autoimunih bolesti i svih vrsta karcinoma. Detoksikacijom ćete ojačati svoj organizam i imunološki sistem. Imaćete više energije i bićete spremniji za dnevne aktivnosti, a znakove poboljšanja opšteg stanja organizma primetićete i po zdravom i blistavom tenu.

Sastojci: fermentisani vodeni ekstrakt korena đumbira (*kontrolisanog organskog porekla).

Uslovi čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi. Organski uzgoj, bez alkohola, bez glutena, bez GMO, bez kukuruza, bez soje, keto i na biljnoj bazi. Ne sadrži limunsku kiselinu, punjenja, aditive, veštačke ili prirodne arome. 

Pakovanje: 30 kesica.

Upotreba: 1 kesica dnevno.

Proizvedeno u EU.

Nauka koja stoji iza prednosti fermentisanog

"Ovo je neverovatno saznanje. To je jedan od prvih primera kako jednostavna promena u ishrani može reproduktivno remodelovati mikrobiotu u grupi zdravih odraslih osoba... Postoji mnogo više načina da se mikrobiom usmeri hranom i suplementima i nadamo se da ćemo nastaviti da istražujemo kako različiti načini ishrane, probiotici i prebiotici utiču na mikrobiom i zdravlje u različitim grupama."

Justin L. Sonnenburg, vanredni profesor mikrobiologije i imunologije

"Podignite zdravlje na viši nivo tako što ćete svakodnevno uključiti malu dozu fermentisane hrane u svoju ishranu. Fermentisana hrana - poput živog jogurta, domaćih sireva, kimčija, kombuhe, kefira i kiselog kupusa - sadrži žive mikrobe, poznate kao probiotici. Kada ih pojedete, ovi mikroorganizmi se mogu odomaćiti u vašim crevima, povećavajući broj i raznolikost bakterija koje čine vaš mikrobiom." Tim Spector, profesor genetike"

Tim Spector, profesor genetike

"Fermentisana hrana obezbeđuje žive bakterije i omogućavq stvaranje produkata fermentacije tih mikroba, tj. hemikalije koje mikrobi stvaraju kao deo svog rasta u fermentisanoj hrani. Bakterije u fermentisanoj hrani takođe snižavaju glikemijski indeks te hrane čineći je manje zašećerenom nego u odsustvu fermentacije... Probiotički suplementi su skupi i mislim da neće biti tako dobri za vas kao što bi bila fermentisana hrana."

Dr Erica Sonnenburg, viši naučnik na Medicinskom fakultetu Univerziteta Stanford

"Dokazano je da fermentisana hrana doprinosi raznolikosti crevne mikrobiote. Povećana raznolikost crevne mikrobiote značajno je povećala protivupalne markere i smanjila proinflamatorne markere poput CRP-a"

Dr Andrew Hubermann, profesor neuronauke

"Dijete usmerene na mikrobiotu mogu promeniti imunološki status, utirući širok put za smanjenje upale kod zdravih odraslih osoba. Ovaj nalaz je bio konzistentno prisutan kod svih učesnika u studiji koji su bili raspoređeni u grupu sa visoko fermentisanom hranom."

Dr Christopher Gardner, profesor