BESPLATNA DOSTAVA
Kombucha Box Berries

Kombucha Box Berries

Odaberite pakovanje
-
1
+

Sastojci:simbiotička kultura bakterija i kvasaca*, med*, matični sok od borovnice*, mešavina čajeva (jabuka*, zova*, šipak*, divlja borovnica*, slez*, crvena ribizla*, list kupine*, crna ribizla*, kupina*) (*iz ekološke/organske proizvodnje)

Eko proizvod. Bez rafinisanog šećera.

Nepasterizovano.

ZAŠTO ODABRATI CIDRANI KOMBUHU?

•Fermentacija traje 3 meseca, a od dužine fermentacije zavisi efekat na zdravlje i u tome je naša tajna

•100% ORGANSKI PROIZVOD

•100% BEZ ŠEĆERA I DODATIH AROMA

Pakovanje: 30 kesica.
Upotreba: 1 kesica dnevno.

Proizvedeno u EU.


Nauka koja stoji iza prednosti fermentisanog

"Ovo je neverovatno saznanje. To je jedan od prvih primera kako jednostavna promena u ishrani može reproduktivno remodelovati mikrobiotu u grupi zdravih odraslih osoba... Postoji mnogo više načina da se mikrobiom usmeri hranom i suplementima i nadamo se da ćemo nastaviti da istražujemo kako različiti načini ishrane, probiotici i prebiotici utiču na mikrobiom i zdravlje u različitim grupama."

Justin L. Sonnenburg, vanredni profesor mikrobiologije i imunologije

"Podignite zdravlje na viši nivo tako što ćete svakodnevno uključiti malu dozu fermentisane hrane u svoju ishranu. Fermentisana hrana - poput živog jogurta, domaćih sireva, kimčija, kombuhe, kefira i kiselog kupusa - sadrži žive mikrobe, poznate kao probiotici. Kada ih pojedete, ovi mikroorganizmi se mogu odomaćiti u vašim crevima, povećavajući broj i raznolikost bakterija koje čine vaš mikrobiom." Tim Spector, profesor genetike"

Tim Spector, profesor genetike

"Fermentisana hrana obezbeđuje žive bakterije i omogućavq stvaranje produkata fermentacije tih mikroba, tj. hemikalije koje mikrobi stvaraju kao deo svog rasta u fermentisanoj hrani. Bakterije u fermentisanoj hrani takođe snižavaju glikemijski indeks te hrane čineći je manje zašećerenom nego u odsustvu fermentacije... Probiotički suplementi su skupi i mislim da neće biti tako dobri za vas kao što bi bila fermentisana hrana."

Dr Erica Sonnenburg, viši naučnik na Medicinskom fakultetu Univerziteta Stanford

"Dokazano je da fermentisana hrana doprinosi raznolikosti crevne mikrobiote. Povećana raznolikost crevne mikrobiote značajno je povećala protivupalne markere i smanjila proinflamatorne markere poput CRP-a"

Dr Andrew Hubermann, profesor neuronauke

"Dijete usmerene na mikrobiotu mogu promeniti imunološki status, utirući širok put za smanjenje upale kod zdravih odraslih osoba. Ovaj nalaz je bio konzistentno prisutan kod svih učesnika u studiji koji su bili raspoređeni u grupu sa visoko fermentisanom hranom."

Dr Christopher Gardner, profesor